Thuis

Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Het Masker van het bladgezicht voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Masker van het bladgezicht voor verkoop
Klantenoverzichten
Zij hebben werkelijk een zeer professioneel team. Volgens mijn vereisten, maakten hun vrije steekproeven me zeer tevreden. Ik verstrekte mijn embleem en zij hielpen me van verpakkingsontwerp aan vervoer, is dit een samenwerking zonder zorg, is het eindproduct ook zeer goed, geloof ik dat mijn product, zich op verheugen de volgende terugkeer: goed zal verkopen)

—— Melissa

Ik ben een verkoper van Amazonië, is dit mijn vierde keer te terugkeren. Een uitrusting van de huidzorg die op hun aanbevelingen wordt gebaseerd is het hete verkopen. Dit keer kwam ik omhoog aan voorraad voor Kerstmis.

—— Hersenen

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd. Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd. Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd. Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd. Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd.
workshop
workshop
workshop
workshop
workshop

workshop

workshop

workshop

workshop

workshop

1 2
Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd. Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd.
laboratorium
laboratorium

laboratorium

laboratorium

 • lopende band

   

  Onze workshop behandelt een gebied van meer dan 5000 vierkante die meter, met productielijn meer dan 10 wordt uitgerust, kan meer dan 30 metrische tonnen van roomproduct maandelijks veroorzaken. Onder grote effors van beheer, had onze fabriek door GMPC en ISO22716 verklaard: 2007.

  Wij houden ons aan het concept samen met onze partners en cliënten te kweken. Onze fabriek is uitgerust met divers materiaal van verschillende capaciteitsgrootte, dat ons toestaat om de productieschaal volgens ordehoeveelheid buigzaam aan te passen en kleinere orde tot het handvat goed te keuren.

 • OEM / ODM

  Wij zijn een volledige de dienstoem fabrikant van het schoonheidsmiddelencontract met geavanceerde productiefaciliteiten, wetenschappelijk procedurebeheer en strikte kwaliteitscontrole.

  Met de accumulatie van 10 jaar ervarings, is ons team ervaren en bekwaam in OEM/ODM-zaken. Wij kunnen de ÉÉN EINDEdienst van formuleringen verlenen, ontwerp, productie, verpakking en de levering aan al onze klanten, elk facet van productie is behandeld om optimaal succes voor elke één van onze cliënten te bereiken.Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd.

 • R & D

      Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, heeft het opstelling een professioneel R&D-team en R&D-laboratorium. Momenteel, heeft het meer dan duizend rijpe formules van de huidzorg voor partners te kiezen. De de de de productontwikkeling, doeltreffendheid, stabiliteit en veiligheid hebben het geavanceerde niveau van de wereld bereikt. R&D-het centrum, een groep onderzoek en de ontwikkelingsprojectteams uit hogere hogere ingenieurs worden samengesteld, en werken met globale wetenschappelijke onderzoeksinstellingen en deskundigen samen om scherp-rand wetenschappelijk en technologisch onderzoek op het gebied van dagelijkse schoonheidsmiddelen en persoonlijke verzorgingproducten te leiden, om partners voor een het productcategorie die van de huidzorg te ontmoeten. Formuleringsvereisten, die sterke technische ondersteuning verstrekken voor de partner gemerkt producten. Het centrummateriaal is geavanceerd en volledig, gebaseerd op klanten, dienende klanten, die klanten voorzien van innovatieve technische ondersteuning.

Contactgegevens
Guangzhou Greenmakes Cosmetics Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jimi Lin

Tel.: +86 186 6609 2486

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contact

Adres: 1st, Baishahu-Road, Junhe-Straat, Baiyun-District, Guangzhou-Stad, China.

Factory Adres:Nr 8, het noorden veertiende steeg, Zuidenstraat, het Dorp van Xinke Shangxin, Baiyun-District, Guangzhou-Stad, China